Eläinten uurnat Nurmijärven Lepsämästä yrityksille ja ammattilaisille

Ota meihin yhteyttä

Keramiikkapaja Saviklaneetti Oy Nurmijärven Lepsämässä palvelee myös lemmikkien tuhkaajia ja lemmikkiasemia sekä muita yrityksiä eri puolilla Suomea. Jos tarvitset laadukkaita, ammattitaidolla tehtyjä, kestäviä ja kauniita eläinten uurnia, käänny puoleemme.

Miksi Saviklaneetin uurna on hyvä vaihtoehto eläimen tuhkille?

Korkeanpolton keramiikasta valmistettu uurna suojaa asiakkaasi lemmikin tuhkaa kauniilla ja kestävällä tavalla.

Miksi Saviklaneetin keraaminen lemmikkiuurna on erityisen toimiva?
  • Saviklaneetin eläinuurnissa on tiivis kansi, jonka tuhkaaja voi kiinnittää pysyvästi paikalleen silikonilla. Näin tuhka suojataan parhaalla mahdollisella tavalla.
  • Saviklaneetin uurnat ovat kestäviä. Ne eivät säikähdä vettä tai aurinkoa ja kestävät jopa pieniä kolhuja.
  • Saviklaneetin keraamiset uurnat ovat helppohoitoisia. Ne ovat ulkopinnaltaan lasitettuja, joten ne on helppo pitää puhtaana.
Löydät näiltä sivuiltamme esimerkkejä uurnamalleistamme. Kaikki väri- ja kokovaihtoehdot löytyvät verkkokaupastamme.

Värivaihtoehtoja voimme loihtia uurniin lukemattomia erilaisia, juuri sinun toiveidesi mukaisesti! Valikoimastamme löytyy perinteisten luonnonvärien lisäksi 10 kirkasta väriä. Niistä on mahdollista tehdä myös yhdistelmiä pientä lisäkorvausta vastaan.
Tutustu uurniimme

Yhteistyö Saviklaneetin kanssa kannattaa

Vanhimmat yhteistyökumppanuutemme ovat jatkuneet jo yli 20 vuotta. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä korkealaatuisiin, yksinkertaisen kauniisiin uurnamalleihimme sekä mutkattomaan yhteistyöhön kanssamme.


Tarjoamme myös edulliset tukkuhinnat, luotettavat toimitukset ja noutomahdollisuuden pajaltamme. Asiakkaanamme voit halutessasi noutaa uurnan meiltä itsellesi sopivana aikana, kiireellisissä tapauksissa myös viikonloppuisin.

Kuinka paljon Saviklaneetin lemmikkiuurnat yrityksille maksavat?

Näillä sivuilla esittelemme yksityishenkilöiden kuluttajahinnat. Yhteistyökumppanimme, jotka tilaavat vähintään 10 uurnaa kuuden kuukauden aikana, saavat tukkualennuksen.


Saviklaneetti Oy Nurmijärven Lepsämässä tekee eläinten uurnat ammattitaidolla myös yrityksille. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tukkuhinnasto!

Yhteystietomme

Saat myös uniikit eläinuurnat ja muistolaatat kauttamme

Saviklaneetin jokainen uurna valmistetaan alusta lähtien yksilöllisesti käsin, joten voimme valmistaa myös uniikkeja erityiskappaleita. Esimerkiksi normaalimalleista poikkeavan värin valinta ei tuota ongelmaa. Valittuun uurnaan on lisäksi mahdollista laittaa suoraan uurrostekniikalla lemmikin nimi ja tärkeät vuodet. Voimme myös yhdistää tai muuntaa olemassa olevia kuviomallejamme.


Jos asiakkaasi haluaa lemmikilleen ainoastaan muistolaatan, sekin onnistuu. Jokainen muistolaatta toteutetaan tapauskohtaisesti. Muistolaatan valmistamiseen menee noin viikko tilauksesta. Muistolaattaan laitetaan lemmikin nimi, tärkeät vuodet sekä sydänkuvio tai jokin muu yksinkertainen kuvio.