Eläinuurnat ammattilaisille

Lemmikkien tuhkaaja tai lemmikkiasema + keramiikkapaja Saviklaneetti = hyvin toimiva yhteistyö ja tyytyväiset asiakkaat!


Miksi keraaminen uurna on hyvä vaihtoehto?

Korkeanpolton keramiikasta valmistettu uurna suojaa asiakkaanne lemmikin tuhkaa

  • Hyvin: Saviklaneetin eläinuurnissa on tiiviisti paikalleen istuva kansi jonka tuhkaaja voi silikonilla pysyvästi kiinnittää paikkaansa, jolloin tuhka on parhaassa suojassa
  • Tehokkaasti: Saviklaneetin uurnat ovat kestäviä, ne eivät säikähdä vettä eiväkä aurinkoa, kestävät jopa pieniä muksahduksia
  • Helppohoitoisella tavalla: Saviklaneetin keraamiset uurnat ovat kaikki ulkopinnaltaan lasitettuja jolloin ne on helppo pitää puhtaana.

Miksi yhteistyö Saviklaneetin kanssa kannattaa?

Vanhimmat yhteistyökumppanuudet ovat jatkuneet jo yli 20 vuotta. Syitä kumppanuuksille ovat olleet mm. korkealaatuiset, yksinkertaisen kauniit uurnamallit, edulliset tukkuhinnat, luotettavat toimitukset, mahdollisuus noutaa itselle sopivana aikana, kiireellisissä tapauksissa myös viikonloppuisin, ja mutkaton yhteistyö yrittäjän kanssa.


Asiakkaamme haluaisi omannäköisen uurnan, onnistuuko?

Kyllä onnistuu. Kun Saviklaneetissa jokainen uurna valmistetaan alusta lähtien yksilöllisesti käsin, on mahdollista tehdä erityis kappaleita. Esimerkiksi joku kaikista malleista poikkeava väri ei tuota ylipääsemätöntä ongelmaa. Valittuun uurnaa on myös mahdollista suoraan uurros tekniikalla laittaa lemmikin nimi ja tärkeät vuodet. Olemassa olevia kuvioita voidaan yhdistää tai muuntaa.


Kuinka paljon Saviklaneetin lemmikkiuurnat maksavat?

Näillä sivuilla esillä on kuluttajahintoja. Yhteistyökumppanimme, jotka tilaavat vähintään 10 uurnaa 6 kk:n aikana, saavat tukkualennuksen.
Ota yhteyttä ja pyydä tukkuhinnasto.