Eläinuurnat yksityisille

Haluatko säilyttää rakkaan lemmikkisi tuhkan sisällä, lähelläsi? Se onnistuu hyvin keraamisessa uurnassa. Monet pitävät lemmikin uurnaa hyllyssä, lipaston päällä tai takan reunalla.


Miten Saviklaneetin lemmikkiuurnat valmistetaan?

Kaikki Saviklaneetti Oy:n uurnat tehdään hellästi ja huolellisesti käsityönä keramiikkapajassa Nurmijärven Lepsämässä. Jokainen valmistamamme eläinuurna on yksilöllinen ja värivaihtoehtoja on lähes rajattomasti.

Sivun alaosasta näet esimerkkejä olemassa olevista vaihtoehdoista.

Myynnissä olevat uurnamallit ovat nähtävissä ja tilattavissa verkkokaupastamme. (Avautuu uudelle välilehdelle)
Toki voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai lomakkeella, ja hoitaa tilauksen “perinteisesti”.

Kaikki valmistamamme uurnat ovat korkean polton keramiikkaa. Ajatuksena on, että näissä uurnissa rakkaan lemmikin tuhka voidaan arvokkaalla ja kauniilla tavalla säilyttää kotona osana jokapäiväistä arkea.

Hevosten ja muiden isompien eläinten tuhkalle suosittelemme kookkaampaa uurnaa, esim. Suojelus. Se täytetään eläimen tuhkalla ja loput haudataan. Näin meille rakkaat eläimet saavat viimeisen leposijan läheltä meitä.


Ovatko uurnat pintakäsiteltyjä?

Kaikki Saviklaneetin lemmikkiuurnat ovat ulkopinnaltaan lasitettuja. Ne käsitellään kiiltävällä tai mattapintaisella lasitteella, tai osin kummallakin. Siis myös mattapinta on lasitteen suojaama. Korkean polton keramiikka on erittäin kestävää, jolloin pinta säilyy ja kestää kauniina.
Tuhkaa sisältävää uurnaa ei suositella pestäväksi, mutta kostealla sen voi pyyhkiä.


Voinko saada lemmikilleni muistolaatan?

Toteutamme tilauksesta myös pieniä keraamisia muistolaattoja. Siihen saa mahtumaan lemmikin nimen, tärkeät vuodet sekä sydänkuvio. Koko kaiverrus värjätään mustalla. Laatta on halkaisijaltaan noin 10,5 cm. Muistolaatan voi kiinnittää ulos (silikonilla) vaikkapa luonnonkiveen, lähelle lemmikin hautapaikkaa, tai säilyttää sisällä uurnan ja/tai muistokynttilän vieressä.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.


Millä hinnalla Saviklaneetin eläinuurnan saa?

Uurnien hinnat vaihtelevat n. 60 ja 300 Euron välillä. Tyypillisesti eläinuurnan hankinta on noin sata Euroa + rahtikulut (n. 10€).


Miten tilaan eläinuurnan?

Pystyt tekemään tilauksen verkkokaupassamme tai mittatilaustyöt sähköpostitse osoitteesta atta@saviklaneetti.fi

Valmiin uurnan voi tulla joko hakemaan itse paikan päältä Saviklaneetti Oy:n keramiikkapajalta Nurmijärveltä (kartta) TAI tilaus voidaan toimittaa vaivattomasti Matkahuollon välityksellä lähipakettina, jolloin yhden uurnan rahti on 8,30. (vuonna 2016)
Kysymyksiä? Lähetä niitä lomakkeen avulla!


Saviklaneetin eläinuurnamallit