Uurna lemmikille Nurmijärven Lepsämästä – valitse sopiva valikoimastamme

Kysy lisää uurnistamme

Haluatko säilyttää rakkaan lemmikkisi tuhkana lähelläsi? Se onnistuu hyvin meidän keraamisten uurniemme avulla. Saviklaneetti Oy Lepsämässä tarjoaa kattavan valikoiman uurnia lemmikeille. Monet pitävät lemmikin uurnaa hyllyssä, lipaston päällä tai takan reunalla. Valitse valikoimastamme uurna, joka sopii tallentamaan juuri sinun lemmikkisi muiston.

Saviklaneetin eläinuurnamallit

uurna musta

Pieni suippo uurna

Pieni suippo uurna (koko 2,5 dl) on sopivan kokoinen kissoille, pienille koirille ja muille pienille lemmikeille. Uurnasta on saatavilla myös sydäntassukuviollinen variaatio. Värivalikoima on laaja. Hinta alk. 42 €.

Tutustu ja osta Pieni suippo uurna täältä

Iso suippo uurna

Iso suippo uurna on valettua perinteistä kivitavarakeramiikkaa, jossa kookkaan lemmikkisi tuhka säilyy arvokkaasti. Isoista uurnista löytyy myös sydäntassukuvioitu versio. Värivalikoima on laaja. Hinta alk. 65 €

Tutustu ja osta Iso suippo uurna täältä

Pallouurna

Pallouurnaan (koko 1,2 l) mahtuu keskikokoisen koiran tuhka. Pallouurnasta on viisi kuviotonta versiota. Kuviollisia Kaisla Pallo -uurnia on neljässä eri värissä. Hinta alk. 60 €.

Tutustu ja osta Pallouurna täältä

Suojelus-uurna

Suojelus-uurna on Saviklaneetin uurnista kookkain (koko 2,2 l). Siihen sopivat suuremmankin koiran tuhkat. Suojelus-uurnaa tehdään vain kiiltävän valkoisena tai osin kullattuna. Uurnassa on sileä suora paikka nimilaatalle. Hinta alk. 110 €.

Tutustu ja osta Suojelus-uurna täältä

Soikea uurna

Soikeaan uurnaan (koko 1 l) mahtuu keskikokoisen koiran tuhka. Ilman kuviota uurnamallia on viittä eri väriä. Uurnan sydäntassuversiot on lasitettu kiiltävällä kirkkaalla lasitteella, jonka alla kuvio on. Hinta alk. 58 €.

Tutustu ja osta Soikea uurna tästä

Muistolaatta

Muistolaatasta on kaksi versiota: Tikkukirjain- ja Kaunokirjainlaatta. Laatan halkaisija on noin 10 cm. Siihen kaiverretaan lemmikin nimi ja tärkeät vuodet sekä valittu yksinkertainen kuvio. Uurrokset värjätään sinimustalla värillä. Muistolaatan hinta on 28 €.

Tutustu ja osta muistolaatta täältä

Saviklaneetin uurnat lemmikeille laadukkaana käsityönä 

Miten Saviklaneetin lemmikkiuurnat valmistetaan?

Kaikki Saviklaneetti Oy:n uurnat tehdään hellästi ja huolellisesti käsityönä keramiikkapajassa Nurmijärven Lepsämässä. Jokainen valmistamamme eläinuurna on yksilöllinen, ja värivaihtoehtoja on lähes rajattomasti. Kaikki uurnamme ovat korkean polton keramiikkaa. Näissä uurnissa rakkaan lemmikin tuhka voidaan säilyttää arvokkaalla ja kauniilla tavalla kotona osana jokapäiväistä arkea. Hevosten ja muiden isojen eläinten tuhkalle suosittelemme kookasta uurnaa, esimerkiksi Suojelus-uurnaamme. Se täytetään eläimen tuhkalla, ja loput tuhkat haudataan. Näin meille rakkaat eläimet saavat viimeisen leposijan läheltä meitä.


Ovatko uurnat pintakäsiteltyjä?

Kaikki Saviklaneetin lemmikkiuurnat ovat ulkopinnaltaan lasitettuja. Ne käsitellään joko kiiltävällä tai mattapintaisella lasitteella tai osin kummallakin. Myös mattapinta on aina lasitteen suojaama. Korkean polton keramiikka on erittäin kestävää, joten pinta säilyy ja kestää kauniina. Tuhkaa sisältävää uurnaa ei suositella pestäväksi, mutta sen voi pyyhkiä kostealla.

Voinko saada lemmikilleni muistolaatan?

Toteutamme tilauksesta myös pieniä keraamisia muistolaattoja. Laattaan mahtuu lemmikin nimi, tärkeät vuodet sekä valittu kuvio. Kaiverrus värjätään mustalla. Laatta on halkaisijaltaan noin 10,5 cm. Muistolaatan voi kiinnittää silikonilla vaikkapa luonnonkiveen, lähelle lemmikin hautapaikkaa, tai sen voi säilyttää sisällä uurnan tai muistokynttilän vieressä.


Millä hinnalla Saviklaneetin eläinuurnan saa?

Lemmikkiuurniemme hinnat vaihtelevat noin 60–300 euron välillä. Tyypillisesti eläinuurnan hankinta maksaa noin sata euroa, johon lisätään rahtikulut (n. 10 €).

Miten tilaan eläinuurnan?

Tilauksen teko onnistuu kätevästi verkkokaupassamme tai sähköpostitse osoitteella atta@saviklaneetti.fi.
Valmiin uurnan voi tulla hakemaan itse paikan päältä Saviklaneetti Oy:n keramiikkapajalta Nurmijärveltä, tai tilaus toimitetaan vaivattomasti Matkahuollon välityksellä lähipakettina, jolloin yhden uurnan rahtimaksu on noin 8,30 euroa.

Saat varmasti laadukkaan uurnan lemmillesi Saviklaneetilta Nurmijärven Lepsämästä.

Ota meihin yhteyttä!